23/06/2021

Завршена и последната фаза од испитувањата: Кубанската вакцина има неверојатно висока...

Кубанскиот центар за генетски инженеринг и биотехнологија (CIGBC), по завршената последна фаза од испитувањата, објави дека три дози од нивната вакцина „Абдала“ против коронавирусот...

Завршена и последната фаза од испитувањата: Кубанската вакцина има неверојатно висока...

Кубанскиот центар за генетски инженеринг и биотехнологија (CIGBC), по завршената последна фаза од испитувањата, објави дека три дози од нивната вакцина „Абдала“ против коронавирусот...

Оваа криптовалута е прв избор на криминалците: Што ја прави посебна?

Се поголемо внимание на регулаторите и полицијата привлекува Monero – криптовалутата која е прв избор за разни криминалци. Додека биткоинот е дизајниран да остави видлива...

Договорот ми беше на маса, го одбив „Чикаго Булс“ во времето...

Прославениот македоснки кошаркар, а сегашен претседател на Македонската кошаркарска федерација, Петар Наумоски, ја отвори душата и призна дека одбил прилика да...
- Комерцијален оглас -

НАЈНОВИ

МАЈКА И ДЕТЕ

ЗДРАВЈЕ

ЖИВОТ