Жешката Колумбијка се соблекла како својот татко, на себе само со голмански ракавици

Колумбија на светот му има „подарено“ многу контроверзни и познати ликови, а еден од нив е секогаш насмеаниот голман Рене Игита Запата.

Освен по легендарните кадрици, Рене ќе остане запаметен и по фотографијата на која позира потполно гол, а интимните делови стратешки ги прикрил со фудбалска топка.

Google search engine

На таа фотографија се огледала и неговата ќерка Памела која се обидела да ја реконструира за потребите на „Marca“. Таа ги прекрила своите интимни делови со голманска ракавица и фудбалска топка, а со широка насмевка во описот на фотографијата напишала:

„Јас сум еден мал дел од тебе, а со тебе сум мојата најдобра верзија“, напишала прекрасната Памела.