ЖЕНАТА Е ЗА ВО КУЈНА, МАЖОТ ШТО ГОТВИ Е ПАПУЧАР! Халид Бешлиќ шокираше со својата изјава: Никогаш во животот сам не сум направил кафе!

Пејачот Халид Бешлиќ кон крајот на јуни се соочи со здравствени проблеми, а потоа му беа вградени два стента.

Пејачот набрзо се вратил на својата работа и одржал концерт, а за брзото закрепнување е заслужна неговата сопруга.

Google search engine

Како што вели, не е „модерен“ маж и не и помага на сопругата во кујната, а кафе никогаш не сварил.

„Таа е дел од мене, секој ден сме заедно. Кафе во животот не сум правел, таа е задолжена за тие работи, баклава, кафе…“, изјави пејачката и додаде:

„Од друга страна, јас сум вистински Босанец, велиме дека не е машка работа да готви, а сега е модерно време мажите да се фалат дека добро готват, во мое време ги викавме папучари, ако сте папучар со кујнски наклон, жена ти заповеда“.

Тој призна дека со сопругата ги надминале сите проблеми и дека ќе бидат заедно до крај.

„Како што старееме, сè повеќе се врзуваме, ги надминавме сите тие проблеми и сега сме во фаза каде нема каде, турнете го до крај. Кога ќе поминете 40-50 години со жена, никој не може да биде побрз од неа, тоа некако само се создава“, заклучил тој е пејач за „ИН Магазин“.