Земјотресот ја потресе и Словенија, пратениците бегаа од Собранието!

Големиот земјотрес кој денеска ја погоди Хрватска, се почувствува и во соседните земји Словенија, Босна и Херцеговина и Србија.

Во моментите на земјотресот заседаваше словенечкото Собрание, а на социјалните мрежи се појави видео од седницата на кое може да се види како пратениците бегаат додека собраниската сала се тресе.

Google search engine