ЗАНОСНА ДЕВОЈКА РАБОТИ НА ГРАДИЛИШТЕ И Е ГОРДА НА ТОА: Во тесни хеланки вози кран!

Феруза Соболев е млада Израелка која секојдневно на социјалните мрежи објавува многу необични видеа кои се за нејзината работа, која е ни помалку ни повеќе туку на градилиште.

Оваа жешка убавица не само што ја работи оваа „машка работа“, туку и многу вешто управува со кран, што многу мажи не би можеле ни да го направат.

Google search engine

„Неверојатна си“, „Не би имал храброст да го работам тоа што го правиш“, „Отсекогаш ме интересирало како е да се работи на таква висина“, „Браво, девојче, рокаш“ , се само дел од коментарите кои ги дава оваа млада и храбра Израелка, која на Инстаграм ја следат речиси 70 илјади луѓе.