За сите вас кои вчера чекавте и не дочекавте, за Саздо, за цел Балкан и Македонија…

По големиот успех и фантастичниот пречек на скопскиот плоштад, на својот Фејсбук профил се огласи капитенот на ракометарите на Вардар, Стојанче Стоилов.

Google search engine

“За сите вас кои вчера чекавте, чекавте и не дочекавте да ја прославивме втората ЕХФ Цхампионс Леагуе титула!

За ова чудо од клуб РК Вардар!

За Саздо и Комити Скопје кои никогаш не не оставија и до крај веруваа во нас!

За цел Балкан, за Македонија, за Скопје и за сите македонски градови и села!

За сите вас!

Од срце ви благодарам, без вас сево ова немаше да биде возможно!

ЕднаЉубовЕденЖивот

ОдимеНаТретаТитула, напиша на Фејсбук Стојанче Стоилов.