За неполн ден две сообраќајки на исто место – скопјанка со автомобил успеа да се качи на столпчиња

Нова сообраќајна несреќа се случила денес во центарот на Скопје, односно во непосредна близина на театарот „Комедија“. Имено, скопјанка искршиле две столпчиња кои се поставени за заштита на пешаците и велосипедистите и со десната страна на автомобилот успеала да се качи над столпчињата кои очигледно бил поиздржливи.

Google search engine

ФОТО: За неполн ден две сообраќајки на исто место – скопјанка со автомобил успеа да се качи на столпчиња

Инаку, од вчера вечерта до сега ова е втора сообраќајка на исто место.