(ВОЗНЕМИРУВАЧКО) ЗОРАН Е ВО ЗАТВОР ПОРАДИ ВАС: Снимка од грозоморното претепување на мало девојче

Видеото од малтретирањето на девојката кое кружи на социјалните мрежи ја вознемири цела Србија!

Страшна снимка од семејно насилство прикажува помлада жена, најверојатно мајка, како брутално тепа беспомошно девојче од околу една и пол година. Со едната рака ја држи за раце додека со другата френетично и удира.

Google search engine

-Нашиот мал Зоран е во затвор поради вас. Тоа е за Зоран – вика жената додека го тепа детето.

На крајот грубо ја фрла на под. На видеото се гледа уште едно дете кое цело време плаче.

– Се уште не сум готов. Морам да ве тепам сите денес – вика жената додека девојчето се бори за здив.

Местото и времето на снимањето засега не се познати.