Во Црна Гора мечка истрча на патот и го запре сообраќајот! (ВИДЕО)

На еден од патиштата во Црна Гора возачи доживеале необично искуство во итна контрола на сообраќајот. Мечка го контролираше сообраќајот.

Мечката која станала и одела на две нозе им се приближила на автомобилите во кои патниците биле изненадени и исплашени.

Google search engine

Иако однесувањето на мечката покажа дека е добронамерно, искуството е невообичаено, како што може да се слушне во коментарите на видеото на YouTube.

ПретходнаДЕДО (92) НАПАДНАЛ ТРОЈЦА СРЕДЕ УЛИЦА! Немаа поим дека се плеткаат со поранешен боксер
СледнаУАПСЕН МЕНАЏЕРОТ НА ЈАЛА И БУБЕ! Полицијата упаднала во станот среде ноќ!