Влезе мртва ладна во маркет само со танга! (ВИДЕО)

Русите секако не се навикнати на такви сцени, имајќи предвид дека кај нив е претежно студено, но дотичната дама од видеото изгледаше дека и било прилично жешко тој ден.

Имено, во еден руски маркет е забележана невообичаена ситуација.

Google search engine

Жената била толку опуштена што решила да купува во гаќи и топ. Минималистички.

Таа се сретна со очите на сите минувачи, а еден малку се пошегува со неа.