ВИДЕО: УШТЕ ЕДЕН МАКЕДОНЕЦ „ПОШЉАКА“ БУГАРИН НОВИНАР

Бугарски новинар известувал во живо додека пред Собранието имаше протести пред гласањето за францускиот предлог.

Овој македонски јунак му дојде во кадар и му кажа како стојат работите кај нас во Македонија. Бугарскиот новинар се обидуваше неколкупати да го оттргне од себе, но тој си го кажа своето, а цела бугарска јавност имала можност во живо да го чуе.

Google search engine