Видео: Натрапник го прекина финалето на „Вембли“, редарите се намачија да го фатат

Силното обезбедување за финалето на Европското првенство не беше доволно да спречи натрапник и во финалето на теренот на „Вембли“.

Иако реализаторите на преносот не дозволија да биде виден од поширок аудиториум, присутните на финалето лесно го забележааа момчето кое успеа да создаде непријатна ситуација на теренот.

Реклама

За да биде полесно детектиран од публиката му помогнаа и стјуардите, кои несмасно се обидуваа да го сопрат, а за тоа им требаше подолго време.

 

Реклама