ВИДЕО | Моментот кога беше уапсено момчето кое го изврши нападот во Белград

На социјалните мрежи беше објавена снимка од моментот кога беше уапсено момчето кое го изврши смртоносниот напад во основното училиште во Белград.

Според последните информации од српските медиуми, во нападот има најмалку 6 мртви и неколку повредени.

Google search engine