(Видео) Изреволтиран скопјанец упаднал на сцена среде џез концерт!

Во саботата, за време на џез концертот кој се одржа во паркот „Ибни Пајко“ се случил мал инцидент.

Имено, при настап на еден бенд, еден изреволтиран граѓанин се качил на сцената и ја прекинал изведбата, барајќи да се тргне паркиран автомобил кој веројатно бил паркиран пред неговиот влез.

Google search engine

„Ајде нека се тргне колата од таму, пред врата ја ставиле не можеме да искочиме“, кажал граѓанинот на микрофонот по што се симнал од сцената.

Музичарите од бендот немале реакција на ваквиот потег и само продолжиле со своето свирење.