(Видео) Девојка среде сплитски „fast food“ ги покажала голите гради: „Пластика или не, не е важно…“

Сплиќаните и ова лето се соочуваат со проблеми и непристојни ситуации кои ги создаваат некои од туристите.

Во многуте видеа од луѓе во алкохолизирана состојба и нарушување на јавниот ред и мир во тој град, сега на интернет се споделува видео кое е експлицитно.

Google search engine

Имено, во текот на вечерно излегување на една девојка во еден сплитски ресторан за брза храна, таа на човекот којшто го снимал видеото одлучила да му ги покаже голите гради.

По неколку секунди, градите ги покрила со минијатурниот топ и продолжила опуштено да вечера.

Секако, не изостанале коментарите на социјалните мрежи:

„Слушај, убаво е да се види ова. Сега, пластика или не, не е важно“, пишувало во еден коментар.

„Најнормална ноќ во Сплит“, додал друг.

Некои од коментарите истакнувале дека личноста која ги покажува градите всушност не е жена:

„И од ова лошо видео се гледа Адамовото јаболко. Тоа нема врска со жена“.