(Видео) Бајден се исплаши од Велигденско зајаче кое сакаше да го поздрави

Американскиот претседател Џозеф Бајден се исплаши од Велигденско зајаче кое се појави пред него за да го поздрави.

Во тој момент претседателот разговараше со претставници на американските медиуми за конфликтот меѓу Авганистан и Пакистан.

Реклама

Откако се засрами, Бајден го прекина својот говор на средина од реченицата и си замина.

Реклама