Веља невоља се богател и со биткоини

Велимир Беливук поголем дел од парите заработени од криминалните бизниси ги претворал во биткоинти, дознава „Информер“. Веља невоља на тој начин сметал дека полесно ќе ги скрие и испере парите, открила истрагата.

Кругот на соработници на Веља невоља во меѓувреме се проширува. Денеска на информатире разговор е повикан Владимир Вулетиќ по објавената снимка на која се гледа дека се многу блиски.Приведен е и полицискиот началник Горан Папиќ кој издејствувал на Веља да му биде вратен блиндираниот Мерцедес.

Google search engine