ВАКВА ТЕПАЧКА НЕ Е ВИДЕНА НА БЕЛГРАДСКИТЕ УЛИЦИ: Погледнете го “боксерскиот меч” меѓу двајца возачи

Двајца возачи жестоко се степале на сред улица во Белград! Според извештаите од социјалните мрежи, тепачката се случила околу 16 часот на приодот кон мостот на Ада. Возачите, едниот помлад, а другиот постар, излегле од автомобилите и почнале да се караат пред шокираните учесници во сообраќајот.

Беа упатени жестоки удари на сите страни, а никој од нив не сакаше да се откаже.

Google search engine

Коментарите продолжуваат да пристигнуваат, а луѓето главно се резигнирани на фактот дека никој не се ни обидел да ја прекине тепачката.