УЖАСЕН ТРЕНД ПО СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ! Девојки бараат од мене да им го направам ОВА на нивните МОМЧИЊА, и ако наплаќам за тоа би била БОГАТА!

Жените одлучија да „најмат“ создавачи на содржини да испраќаат пораки до нивните момчиња за да видат дали ќе ги изневерат, а целиот тренд дивее на популарната социјална мрежа TikTok.

Имено, влијателите на TikTok како 19-годишната Ливи Шелби контактираат со зафатени мажи за да видат дали ќе флертуваат со нив.

Google search engine

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @livishelby

Услугите на таквите девојки често ги бараат сомнителни жени (иако има и мажи кои ги нудат) и може да резултираат со прекин на односите поради недостаток на доверба меѓу вклучените парови.

Во неодамнешниот разговор со радио водителката Дејзи Маскел, Лајви објасни како функционира целиот процес.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @livishelby

– Ако дечкото не одговори на пораката, тоа значи дека е верен, но ако ми одговори со „еј“, веќе е на половина пат – објаснила таа.

– Некои ми велеа „не извини, имам девојка“, но тоа сепак не е доволно добро за мене. Некои од нив почнуваат да ги лајкуваат моите слики, а потоа „ги имам во рака“ – додава тој.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @livishelby

И покрај тоа, Лајви тврди дека не се кае за својата необична активност, па дури и направила тест за лојалност на еден маж за време на интервју.

Ова вклучуваше истражување на неговиот профил на Инстаграм и давање значајни одговори фокусирајќи се на, да речеме, неговата љубов кон автомобилите.

– Тоа е прилично лукав потег – признала таа.

– Мислам дека поради сопственото искуство со момчињата можам да кажам дека „има уште риби во морето“, а девојките можат да одат да најдат некој нов кој е нормален и верен – вели тој.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @livishelby

Лајви не наплаќа за нејзините услуги, но на Интернет споделува снимки од пораки кои ги разменила со маж.

– Им велам на девојките дека ако не сакаат да биде објавено, тогаш не го правам тоа, но во спротивно го правам тоа токму поради содржината – рече таа, објаснувајќи зошто тоа е услов за нејзината работа.

Имено, таа го смета за фер размена за нејзината слободна работа.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @livishelby

– Иако понекогаш велам дека тоа треба да го наплатам, сепак не сум се решил на тој чекор. Сепак, имаше момент кога имав илјадници пораки. Кога би добил само по една фунта за секое момче, мислам дека би бил богат – тврди тој, а пренесува Дејли Стар.