Тврди дека СПИЕЛ СО МИЛИОН ДЕВОЈКИ: Познатиот спортист ги шокираше обожавателите ширум светот!

Мајкл Џонс, попознат како Вирџил, беше непобедлив во 80-тите и 90-тите години на минатиот век во американско борење.

Џонс беше голема ѕвезда, добредојден гостин ширум светот, па не е изненадување што тој и денес има голема популарност.

Google search engine

Вирџил беше гостин во подкастот „The Breadstick Diaries“, во кој водителот Вини Вегас читаше прашања од гледачите. На една од нив пишувало: „Вергилиј, со колку девојки си спиел?“

„Не знам… Веројатно милион во целиот свет“, одговори тој.

„Милион?! Ајде“, донекаде шокирано одговори водителката, а славниот поранешен борач ја потврди својата претходно наведена бројка: „Милион“.

Сепак, многу корисници на социјалните мрежи кои го следеа подкастот останаа во неверување и секако не можеа да поверуваат во неговото тврдење.

„Ако бил со милион жени, тоа е во просек по една жена на секои 37,5 минути од неговото раѓање до денес“, напишал еден од корисниците кој се сомнева во вистинитоста на зборовите на 60-годишниот Џонс.