Тајната за рамен стомак: 10 најдобри намирници за брзо слабеење

После прејадувањето со масни и калорични намирници кои ви го подуле стомакот имате желба малку да спласнете? Овие намирници содржат состојки кои најдобро ќе ви помогнат во тоа…

1. Цреши (свежи или замрзнати)

Google search engine

2. Јајца

3. Бадеми

4. Пилешко месо

5. Јогурт

6. Малини (свежи или замрзнати)

7. Јаболка

8. Брокула

9. Грејпфрут

10. Чили пиперчиња