Стравични сцени во Лондон! Избувна голем пожар, луѓето во паника. Тврдат дека се слушнала експлозија!? (видео)

Голем пожар избувна на метро станица во центарот на Лондон, а очевидци тврдат дека слушнале и експлозија!?

Црниот чад може да се види на километри од станицата „Elefant end Kasl“ каде избувна пожарот, пишува британски Сан.

Реклама

Исплашени сведоци објавија шокантни слики на социјалните мрежи, велејќи дека ги проголта црн чад.

Еден напиша: “Многу црн чад, потоа експлозија, а потоа голема огнена топка. Сега сум опкружен со чад, не гледам ништо”.

Реклама