СТРАШНО ВИДЕО! ЦИМЕРОТ НА ГОЛУБОВИЌ ТЕПА ЛУЃЕ ПО УЛИЦА, И СЕ СНИМА! А потоа му довикнал: Немој повеќе, му тече КРВ!

На социјалните мрежи се појави вознемирувачка снимка од напад на случајни минувачи!

На видеото се гледа човек со капа кој прво набљудува случаен минувач и се подготвува да го нападне.

Google search engine

– Ми треба еден потег за да го решам. Ако дојде полиција, се прави луд – вели маж кој носи палка во раката на жена која цело време го следи и снима.

Непознатиот минувач сепак го избегнал нападот, а насилникот добил неколку тешки удари во главата. Жената која снимала и неколку случајни минувачи успеале да го спасат од голем ќотек.

– Нема повеќе, те молам, крвари. Му ја скршивте главата. Морам да се јавам на 911 – жената почна да вреска.

На видеото наводно се гледа како Ѓурко Ухеља Кеш, неодамна ослободен од долгогодишна затворска казна за убиство, по случаен избор напаѓа случаен минувач. Ухеља подоцна објави видео од нападот на социјалните мрежи и продолжение каде може да се види со крвава глава како објаснува што се случило.

Пред неколку месеци, Ухеља наводно им се заканувал на својот поранешен цимер во затворот Кристијан Голубовиќ и неговата бремена свршеница Кристина Спалевиќ со смрт.

– Немаме работа со обична будала, туку со личност која силувал сестра и убила човек за 1.700 динари и која силувал мачка во затвор – изјавила тогаш Кристина.

Ухеља подоцна се извини за заканите, но наводно го повикал Голубовиќ на пресметка.

– Кристијан не ме контактираше затоа што не смее, храбар е само преку мрежите. Ќе се сретнеме некогаш. Кога ќе го сретнав, ќе се извинев за тие закани, па повторно ќе го поканев еден на еден – изјави тогаш Ухеља.