СТРАШНИ СЦЕНИ НА ФУДБАЛСКИ ТЕРЕН: Влезе пред почетокот на пенал рулетот и уби тројца играчи! ВОЗНЕМИРУВАЧКО ВИДЕО

Хорор сцени во Бразил! Фудбалскиот свет не памети ваква трагедија на фудбалски натпревар!

Станува збор за аматерски фудбалски тим, а ужасните сцени се случиле на крајот на јануари, пишува бразилскиот „УОЛ“. Како што може да се види на вознемирувачкото видео, пред почетокот на пенал серијата момци кои шутираат влегуваат на теренот и во таа прилика се убиени тројца играчи!

Google search engine

Според гореспоменатите бразилски медиуми, се работи за справување со криминални групи.

„Имаше првенство со традиција од повеќе од 50 години. Сите сакаа да учествуваат и да ја освојат титулата, а на турнирот имаше повеќе од 1.500 екипи поделени по категории. Семејствата доаѓаа да ги гледаат игрите. Сепак, од околу 10 години пред некои криминални фракции почнаа да собираат тимови, да им се закануваат на судиите и да манипулираат со играчите, почнаа тепачки, а тимот што играше против тие фракции веќе знаеше дека мора да загуби бидејќи ќе се случи најлошото“, изјави еден од сведоците од теренот. известува UOL.