Страшна сцена во Грција: Ајкула плива во плиткото во познатото летувалиште

Несекојдневна сцена ни доаѓа од соседството, односно од познатото летувалиште во Грција.

Во плитките води во Заливот Коринт во Грција, пар снимил несекојдневна глетка – ајкула како плива.

Google search engine

Снимката била објавена на Фејсбук, а како што се наведува, настанала во Порто Гермено.

Според наводите на корисниците на Фејсбук, станува збор за вид на ајкула која не е опасна за луѓе.