Стоматолог шокира: На преглед знаеме дали сте имале орален секс!

Забар и ТикТокер под името “Дентите” го шокираше милионскиот аудиториум објавувајќи дека стоматолозите можат да знаат дали сте биле непослушни пред прегледот.

Приказната започна кога корисникот на платформата ТикТок изјави дека штотуку дознал дека стоматолозите можат да видат дали сте имале орален секс, а видеото има повеќе од 34 милиони прегледи.

Google search engine

-Да, ова прашање го добивам многу често. И да, вистина е, ние ги знаеме овие информации кога ги испитуваме вашите заби. Ако сега почнам да ви објаснувам како го знаеме тоа, ТикТок веројатно ќе не цензурира – напиша стоматологот под видеото.

@dentite

#stitch with @cianmcbrien We definitely know 🤫 #dentist#🧠#teeth#dentite#dental#weknow#documentary

♬ original sound – Tiktok Dentist 🦷

Неколку дена подоцна, тој објави ново видео на својот ТикТок профил во кое, со помош на лижавче, се обиде да ја објасни болеста која може да биде предизвикана од оваа форма на активност.

-Замислете дека сакате да лижете лижавче, еден, два, три – нема проблем. Сега замислете дека сакате да лижете многу повеќе лижавчиња, а потоа се појавува проблем кој предизвикува болест Palatal Petechiae.

@dentite

Reply to @dentite #greenscreen Part 2 ✅ As Promised 🧠🍭🍭🍭🍭🍭🦷#dentist#lollipop#🧠#teeth#dental#dentite#braces

♬ Rasputin (7″ Version) – Boney M.

И да, стоматолозите навистина можат да видат дали сте имале орален секс.

Марк Волф, стоматолог и декан на Универзитетот во Пенсилванија, рече дека стоматолозите понекогаш можат да го видат тоа. Тој додаде дека ова не е толку чест случај.

-Го гледаме тоа преку мали крварења на непцето. Непцето ќе заразне за само неколку дена, така што нема страв од трајно оштетување – објасни стоматологот.