Спроведено големо истражување: Кои мажи најмногу изневеруваат !?

Сајтот за запознавање Illicit Encounters спроведе истражување на 2.000 мажи и откри интересни податоци.

Како што покажуваат статистиките, мажите со поголеми стапала се повеќе склони кон изневерување. Мажите со поголеми стапала се генерално повисоки, па затоа привлекуваат големо внимание, рекла Џесика Леони од компанијата, додавајќи дека повеќето мажи кои изневеруваат имаат големина на стапало од 45.

Google search engine

Меѓутоа, некои мажи се јавиле и рекле дека овие две работи не се поврзани бидејќи, иако тие имаат големи стопала, никогаш не би ја изневериле својата партнерка, пренесува The Sun.