Спортски новинарки од Албанија се соблекле, ставиле фантомки на глава и ги запалиле социјалните мрежи

Се фотографирале во минијатурни костими за капење, а лицата им биле прекриени со фантомки.

Провокативните албански спортски новинарки Адел Лами и Лејла Краја, кои со својот изглед привлекле големо внимание на натпреварот Тирана-Црвена Ѕвезда во Албнаија, сега повторно се нашле центарот на вниманието.

Реклама

Овие атрактивни новинарки со својата провокативна објава на Инстаграм предизвикале бурни реакции во регионот.

Се фотографирале во минијатурни костими за капење, а лицата им биле прекриени со фантомки.

Едната од нив симулирала држење на пиштол, а тој потег предизвикал бројни коментари под фотографијата.

Има такви кои се воодушевени, но има и дел кој го осудиле однесувањето на новинарките.

Реклама