Сопругата на српскиот фудбалер добила непристојна понуда: Еден час интимен однос за 500 евра!

Јована Ѓорѓевиќ, сопруга на познатиот фудбалер Филип Ѓорѓевиќ, своевремено открила една бизарна ситуација која ѝ се случила.

Таа со своите следбеници споделила безобразна понуда која ѝ ја испратило едно младо момче.

Google search engine

Имено, извесниот маж ѝ испратил порака со прашање дали би сакала да има интимни односи со него, со времетраење од еден час, за што би платил 500 евра.

Јована го објавила прашањето на мажот и со screenshot на својот Инстаграм профил напишала: „Вели еден час“.

Потоа се огласила по тој повод.

„Не знам што мислел мажов, но никако не можам да направам такво нешто. Ја објавив неговата понуда на интернет за да го споделам незадоволството“, рекла Јована.