Случаен минувач среде бел ден во ДЕТСКИ ПАРК ВО ЗЕМУН снимил пар во ЖЕШКА АКЦИЈА?! (18+ ВИДЕО)

Во паркот во Земун, среде бел ден, веднаш до детското игралиште со клацкалки и лулашки, во тревата се одвиваше жешка акција!

Актерите биле убедени дека никој не може да ги види од околните грмушки, но случаен минувач тајно ги снимал бидејќи акцијата се одвивала на јавно место.

Google search engine

На прв поглед се чини дека се работи за вежбач кој прави склекови на трева, додека на видеото накратко не се појави русата коса на учесникот во акцијата.

Видеото се појави на социјалните мрежи и така почна да се гледа и коментира.