Случаен минувач снимил нешто ОДВРАТНО над БУЛЕВАР: Погледот на станот над пекарата предизвикува морници! НИКОЈ НЕМА ОБЈАСНУВАЊЕ ЗА ВАКВО НЕШТО (ФОТО)

Застрашувачка сцена е снимена на булеварот ,,Краља Александра,, во центарот на Белград.

Случаен минувач снимил огромно количество отпад како паѓа од стан на првиот кат од зграда. На видеото се гледа дека станот е исполнет со ѓубре до тој степен што вреќи со ѓубре буквално ѕиркаат низ прозорците.

Google search engine

Bulevar, đubre na terasi

Застрашувачки е податокот дека под станот има голема пекара во која секојдневно доаѓаат голем број луѓе да купат храна.

Засега не се знае дали воопшто некој живее во станот и како се насобрало толкаво количество ѓубре.