Скопје за прв пат по 30 години од независноста има жена градоначалник!

По тешки битки ако можам така да го наречам во оваа кампања мој противник не беше само стариот градоначалник, туку и премиерот во заминување на мое големо задоволство истакнувам дека во Скопје за прв пат по 30 години од независноста има жена за градоначалник, вели Арсовска.

Таа додава дека уште од утре започнуваат со реализирање на проектите за градот.

Google search engine

Сега имаме нова шанса уште од првиот ден посветено да работиме и да побараме одговорност за она што не е сработено, вели Арсовска.