СКАНДАЛОЗНО: На седницата пратеникот гледал филмови за возрасни! (ВИДЕО)

За време на специјалната седница за Косово, пратеникот од Социјалистичката партија на Србија, Звонимир Стевиќ, гледаше филмови за возрасни.

Имено, како што може да се види на видеото кое се појави на социјалните мрежи, овој пратеник, седнат на собраниската клупа повеќе од минута и пол ја следи акцијата на мобилниот телефон, додека жестока расправа за најважното национално прашање продолжува зад говорницата.

Google search engine

Додека гледа видео со експлицитна содржина, овој заменик не им обрнува внимание ниту на многубројните колеги кои седат во клупите до него.

Zvonimir Stević