СКАНДАЛОЗНИ ГОЛИ ФОТОГРАФИИ НА ДУШКО ТОШИЌ! Со тупаници и ги држи огромните ГРАДИ, а кога ќе видите каде и се РАЦЕТЕ…

Пред убавиот и хармоничен брак со поп дивата Јелена Карлеуша, Душко Тошиќ беше многу интригантен за тамошната јавност.

Тој направи вистинско „пукање“ целосно гол со одредена манекенка која веруваме дека уживала.

Google search engine

Двајцата се држеа за интимните делови, а најинтимните делови ги покриваа со топки или тупаници.