СКАНДАЛ ВО ЖИВО ВО ЕМИСИЈА! Милица Тодоровиќ прво ја полила со вино водителката, а потоа цела чаша му ја истурила на глава…

Пејачката Милица Тодоровиќ прво ја навреди водителката во емисијата на Амиџиќ, ​​а потоа му се одмазди на едно момче од публиката и му го истури остатокот од виното на глава.

Имено, Милица во емисијата одиграла игра која и ја подготвиле. Таа одговарала на интимни прашања додека пукале во неа со бомбони, а таа стоела зад чашата и не смеела да го истури виното од чашата. Пејачката била преплашена и, како што рече, доживеала голем стрес.

Google search engine

Од „пукањето“ таа постојано врескаше и не можеше да се концентрира и да одговара на прашања.

Кога ја завршиле играта, пејачката истурила малку вино на градите на водителката. Сите се смееја, но Милица не застана тука. Решила да му се одмазди и на дечкото кој очигледно бил немилосрден кога „пукал“ во неа.

„А вие особено“, извика пејачката и се втурна во публиката: „Многу ме исплашивте“.

„Преместување, тепачка! Така е Милице“, ја поддржа Огњен.

Се беше, секако, шега, па никој не се налути на секогаш веселата и фина Милица Тодоровиќ.