Скандал во утринска програма : Миломир Мариќ мавтал со пиштол кон камерите, гледачите шокирани

Миломир Мариќ, водител на утринската програма, ги шокираше гледачите во близина на малите екрани, кога започна да мавта со пиштол на сред програма.

Имено, иако на самиот почеток се чинеше како да е вистински пиштол, тој всушност беше реплика на истиот.

Google search engine

Мариќ, цело време држејќи копија од пиштолот, мавташе со него во студиото, а неговиот колега неколку пати во текот на шоуто спомна дека станува збор за лажно оружје.