СКАНДАЛ! АНА ЌУРЧИЌ СО СОК ЈА ИСТУРИ ВОДИТЕЛКАТА СРЕДЕ ЕМИСИЈА ВО ЖИВО! Таа веднаш го напушти студиото, а за се е крив ОВОЈ човек!

Мики Ѓурчиќ телефонски се приклучи на емисијата и влезе во вербален конфликт со Ана Ќурчиќ во живо во емисија. Таа не можела да ги издржи неговите зборови, па во еден момент ја полила со сок водителката и ја напуштила емисијата.

Водителката била шокирана од однесувањето на соработникот. Мики рече дека Ана го побарала неговиот телефонски број за да стапи во контакт со него и неговата сопруга, а кога водителот ја прашал зошто сака да биде во контакт со него, таа го истурила сокот и ја напуштила емисијата.

Google search engine

– О Боже. Ова е ужасно! Не знам зошто сум јас крива и зошто ми се истури овој сок, но ова е едно големо непочитување и навистина останав без зборови. Овде не може да се поставуваат прашања, а безбедно е да се влезе во Задруга и да се застане до Звездан – рече водителката.

Ana Ćurčić

– Ова е непочитување на мене. Да ми прави насилство секоја емисија и да ме прави будала. Ах, марш! Нема повеќе да бидам тука – коментирала Ана додека го напуштала шоуто, а потоа се слушнало нешто како тропа зад камерите.

– Не знам зошто луѓето вака се навредуваат, се плашат и си заминуваат. Доаѓаат овде да разговараат за тоа што се случило во Задругата. Таа само ме налути затоа што ја прашав зошто те повика надвор од реалното шоу. Тоа беше сосема нормално прашање – изјави водителката.