Симнала 20 години од лицето за само неколку минути: 78-годишна баба покажа неверојатен трик

Сите знаеме дека со годините нашето тело почнува да се менува, а лицето е главен показател за нашите години.

Иако тоа е сосема природен процес, постојат разни начини малку да се прикријат годните.

Google search engine

Во тоа може да ви помогне оваа 78-годишна баба, која со шминка целосно се трансформирала себеси.

Џоан Хопкинс е мајка на познатиот шминкер Кристофер, а покажала колку правилното користење шминка може да подмлади дури и личност која длабоко е навлезена во осмата деценија.

Погледнете ја оваа неверојатна трансформација.