Што пишува Европа за успехот на Кире Лазаров и репрезентацијата

Како ретко во кој спорт и како ретко кога во историјата еден селектор во исто време играше со своите играчи и го совлада светскиот шампион кој дојде во полн состав. Цела Европа пишува за чудото во Скопје.