Што има во внатрешноста на iPhone 12?

Дечките од YouTube каналот What’s Inside?, секогаш ни откриваат интересни работи.

Реклама

Во новото видео ќе ви покажат што има во внатрешноста на новиот iPhone 12, колку е издржлив и еден куп други работи кои сигурно ве интересираат.

Погледнете го видеото.

 

Превземено од gsm.mk

Реклама