Шоу на Бонучи: Пиеше и „Хајнекен“ и „Кока-Кола“

Роналдо на прес-конференцијата ја тргаше Кока-колата, Погба „Хајнекeнот“, додека вчера Бонучи по освојувањето на титулата направи нешто спротивно.

Дефанзивецот на Италија зема да пие и од пивото и од Кока-колата.

Google search engine