Се веат српски, македонски и грчки знамиња: Многу фанови на Ноле, бараат негово ослободување

Во Мелбурн, пред хотелот во кој е сместен Новак Ѓоковиќ се собраа илјадници поддржувачи на тенискиот ас, барајќи негово ослободување.

Собраните му скандираат на Ѓоковиќ, барајќи веднаш да биде пуштен на слобода.

Google search engine

Пред хотелот се веат српски, македонски и грчки знамиња, а младите обвиени со знамиња, играат и ја изразуваат својата поддршка на тенисерот кој веќе неколку дена е затворен во хотел, бидејќи се уште се разгледува неговата жалба и барање на игра на Австралијан оупен.

- АУДИО РЕКЛАМА -