Работи без кои не можеше да се замисли една просечна југословенска фамилија

Иако денес сè е променето, ние овие денови станавме по малку носталгични и решивме да се присетиме без кои работи не можеше да се замисли една просечна југословенска фамилија.

Реклама

Најдобар освежувач за воздух

Спремни за на пазар

Домашен телефон

Сите имавме колекција од познатите „C“ шолји

Рекламни лончиња

Не се можеше без гоблени

Цигари од дамнешни времиња

 

Масло во тетрапак

Омилениот сладолед Пекабела

Се сеќавате на овие мастики?

А на ваквиот јогурт?

Кафето некогаш се продаваше во зрно

Познатиот есцајг

Лимени чинии

Најдобриот женски сојузник за убавина

Шпорет „Слобода“

Ниту една тегла и лименка не се фрлаа

Омилените слатки

Се сеќавате на оваа игра?

Не дај Боже да изгубиш некое од овие…

Пират петарди

Реклама