Путин ја прими експерименталната вакцина против Ковид-19, вакцина без игла!

Претседателот на Русија, Владимир Путин, објави дека е помеѓу првите луѓе на кои им била дадена експериментална вакцина против Ковид-19, која се дава без игла и се прима преку нос.

Тој потврди дека ја примил носната форма на вакцина против Ковид 19, заедно со ревакцината.

Google search engine

Ми рекоа да земам длабок воздух и да бројам до три. Шест месеци по мојата вакцина, нивото на антитела во моето тело ми падна, па експертите ми предложија да се ревакцинирам, изјави Путин и додаде дека во текот на процесот не почувствувал ништо, пренесува Russia Today.

ПретходнаШведската премиерка Магдалена Андерсон си поднесе оставка за 24 часа!
СледнаСловенец ги сруши сите рекорди, примил неверојатни 23 дози на вакцина против Ковид-19!