Познат криминалец брутално мачел девојка: НА ДЕВОЈКАТА 3 ЧАСА И ПУШТАЛ СТРУЈА НИЗ ГОЛО ТЕЛО!

Јордан Антониќ, поранешен чувар во Централниот затвор, ги откри деталите за страшното насилство врз девојчето, извршено од познат криминалец.

Поранешниот чувар се приклучи на програмата на ТВ Курир за да зборува за насилството врз жените, а се присети на грозоморниот настан каде девојката едвај го избегна животот.

Google search engine

-Имав случај кога познат белградски криминалец собрал девојка во ресторан, ја однел во стан и кажал морничава реченица за тоа како тој бил кардиолог, а таа е неговото срце, ги приклучил каблите на струја и дал два-три часа ѝ ги потресува електрошокови – рекол поранешниот обезбедувач Ц.З и додал:

– Ја фрли од кревет со 220 волти, девојката едвај успеа да побегне. Иако насилникот бил уапсен, девојчето имало огромен страв. Излегол за 30 дена, бидејќи имал добар адвокат, а девојката продолжила да живее во страв. ѝ нанел тешки психички и физички повреди – изјави затворскиот чувар.

Тој додал дека е криминалец и го натопил голото тело на девојчето со вода, на кое ги ставил каблите.

Сепак, иако добро се снајде на суд, неговите другари од ќелијата не го сакаа толку озлогласениот криминалец.

– Го ставија во ќелија со помлад и поопасен криминалец, кој го понижи. Секој ден му удираше шлаканици пред дваесетина затвореници. Тоа за него беше поголема казна – изјави Јордан Антониќ.