„Постојано ги ширев НОЗЕТЕ, ДАВАВ…“ Милица Дабовиќ ги шокираше сите, ова се сите детали од нејзиниот ИНТИМЕН ЖИВОТ

Милица Дабовиќ откри некои детали од својот живот кои до сега не ги знаевме, а во таа прилика откри каде грешила во минатото, кога се во прашање машко-женските односи.

-Моите луѓе ми земаа се, јас цело време ги раширив нозете, сакав, давав сè на се што постои, а тие буквално ми земаа се, вклучително и почит, љубов и пари. Па јас сум само тоа што сум, во тие моменти сакав се, да свети, да биде бајка, и мојот принц кој го најдов и мојот претходен партнер и таткото на моето дете, но не успеав во тоа. Затоа сега сум многу внимателен, а сега слушам и многу е интересно и учам затоа што од ден на ден кога имаш толку лошо искуство во животот и кога твоите партнери на крајот од денот ќе ти земат се заработи со твоите две раце и две нозе и играше играше само кошарка и ти го направи животот пекол, ти сега мислиш поинаку, па да го правев истото сега, немаше. Дали сум таков денес? Јас не – изјави Милица Дабовиќ во емисијата Магазин Ин.

Google search engine

Milica Dabović

И Милица смета дека ако мажот не е задоволен во бракот, тогаш ќе најде друг.

-И го имаш и тоа, ако не им ја дадеш првата шанса, ќе оди да најде друга. Ќе најде некој каде што ќе се испразни – додаде Дабовиќ.

Milica Dabović