ПОЛИЦИСКА АКЦИЈА во Куманово, опколена куќа во Диво Насеље

Во кумановската Дива населба, специјалнаta единица спроведува голема полициска акција, обjави Алсат .

Според нив, се работи за акција за спречување на трговија со наркотици. На снимките што ги објави Алсат се забележува дека полицијата има опколено една  куќа од сите страни.

Google search engine
- АУДИО РЕКЛАМА -