ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО ПРАВИ, ОВА Е НЕВИДЕНО: Руски војник преживеа напад на украинско беспилотно летало! Бомби од небо паѓаат ДИРАМНО ВО РОВ! (ВИДЕО)

Она по што сите ќе ја паметат војната во Украина се големиот број снимки направени од двете страни, особено оние направени со извидувачки беспилотни летала.

На снимката се гледа моментот кога руски војник фаќа и фрла две бомби фрлени врз него од украинско беспилотно летало.

Google search engine

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Telegraph (@telegraph)

Војникот лежел сам во ровот кога бил цел на беспилотно летало.

Toj реагирал со тоа што инстинктивно ја фрлил бомбата од капакот и продолжил да се крие.