ПЕЈАЧИ СЕ УАПСЕНИ ВО ГЕРМАНИЈА, ТЕА ТАИРОВИЌ НЕ Е ЕДИНСТВЕНА? Ќе останете без зборови кога ќе слушнете колку пари нашла полицијата кај неа!

Наводно на аеродромот во Германија е уапсена екипа српски познати пејачи. Според извештаите, тие биле уапсени на аеродромот од финансиската инспекција.

Меѓу уапсените во Германија наводно е и Теа Таировиќ. Имено, пејачката наводно била уапсена на аеродром од финансиската инспекција. Пејачката се уште е во притвор, а во раните утрински часови е приведена.

Google search engine

Имено, кај неа полицијата наводно пронашла значителна сума на пари, а се зборува за неверојатна цифра од 70.000 евра, пишува Pink.rs.

Според шпекулациите, локалните власти би можеле да и забранат влез во земјата до понатамошно известување, како и на другите уапсени пејачи.