Пандемијата ги научила дека градниците се непотребни, а за тоа овие девојки имаат и докази…

Овие девојки уживаат во животот без градници, па своите фотографии ги споделиле со сите.

Девојките од галеријата на социјалните мрежи објавиле фотографии на кои позираат без градник.

Google search engine